top of page

Wil jij afvallen? Heb jij vaak honger? Of heb je weinig energie? Kijk dan eens goed naar jouw voedingspatroon. Want een goed eetpatroon draagt bij aan een gezonde leefstijl, zodat je vol energie in het leven kunt staan. In alle aspecten in je leven speelt voeding een belangrijke rol. Ben je op zoek naar hulp bij afvallen, het vinden van de juiste richtlijnen betreft voeding of wil je je energieker voelen? Dan zit je bij VitalQare Reek goed.

Diana Powerwalk VitalQare
Persoonlijke
ontwikkeling

  Een blijvende verandering                  realiseren

  Persoonlijke aandacht

  Gewoontes loslaten

Heb je net dat extra duwtje in de rug nodig en wil je graag het beste uit jezelf halen? Dan kan VitalQare hier je de juiste hulp bij bieden. Bij VitalQare leren we je de juiste veranderingen te durven maken en naar je lichaam te luisteren, zodat jij weer de beste versie van jezelf kunt zijn! VitalQare biedt hiervoor persoonlijke aandacht en adviezen. 

Bloemen VitalQare

Diensten

Voedingsadvies

  Het lichaam voeden, niet vullen

  Geen diëten, shakes of maaltijd

      vervangers

  Een gezonde relatie opbouwen

      met eten

Om je lichaam zoveel mogelijk te voeden en zo min mogelijk te vullen is inzicht in je voedingspatroon erg belangrijk. Door je bewust te raken van je voeding en veranderingen te durven aanbrengen werk jij aan de juiste balans!

VitalQare breekt zich hiervoor los van de diëten, shakes of maaltijdvervangers en leert jou een gezonde relatie met voeding te creëren. Hierbij staat het luisteren en handelen naar de werkelijke behoeftes van je lichaam centraal en wordt er op een ongedwongen en ontspannen manier omgegaan met eten.

Beweging &
Ontspanning

  Een blijvend resultaat

  De perfecte balans vinden

  Minder stress ervaren

  Op een leuke manier sporten

De letterlijke betekenis van 'bewegen' is: van plaats veranderen, niet stilstaan. Toch is af en toe ontspanning ook erg belangrijk. VitalQare biedt hulp bij het vinden van balans tussen deze beweging en ontspanning en leert je hierbij te bewegen op een manier die jij persoonlijk leuk vindt. Hierdoor voelt het bewegen niet als 'moeten', maar als iets waar je veel plezier uit haalt! 

Bovendien helpt het bij het verminderen van stress en heeft het voordelen voor je gezondheid!

Powerwalken

  Geschikt voor alle leeftijden

  Verbetert algemeen                              uithoudingsvermogen & fitheid

  Een leuke manier om het                    gewicht op een gezond niveau        te houden

Maak kennis met powerwalken bij VitalQare! Bij een powerwalk wandel je in een stevig tempo (6 tot 7 kilometer per uur), waarbij je een krachtige armbeweging maakt en extra actief afzet met je voeten. Daarnaast voeren we naast het powerwalken 3 tot 4 spierversterkende en/of balans- ontspanningsoefeningen uit. Dit doen we natuurlijk heerlijk in de natuur! Powerwalken belast de gewrichten een stuk minder dan hardlopen, hierdoor is het ook zeer geschikt voor ouderen, zwaardere mensen of mensen met knie- of rugklachten!

bottom of page