facebook
Loading...
Vol Energie2020-08-24T21:54:09+02:00

Vol Energie

Ben je vermoeid en heb je last van lusteloosheid? Dan kan dat je erg belemmeren in het dagelijks leven. Vaak is dit een combinatie van je voeding inname, de manier van leven en de hoeveelheid stress. Graag help ik jou om weer vol energie in het leven te staan, zodat je weer volop kunt genieten. Er kunnen vele redenen zijn waarom je weinig tot geen energie meer hebt. Hieronder worden een aantal oorzaken benoemd die wij samen kunnen aanpakken.

Voeding

Uit eten en drinken haalt je lichaam energie om goed te kunnen functioneren, maar soms kan het erbij inschieten om gezond en gevarieerd te eten. Dit heeft meteen effect op jouw energielevel. Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom het kan voorkomen dat je niet goed eet en daardoor lusteloos voelt. Bijvoorbeeld:

Je zit vastgeroest in een bepaald voedingspatroon
Je hebt vaak honger.
Je hebt weinig inspiratie voor lekkere en gezonde maaltijden.
Je geen tijd hebt om gezond en gevarieerd te eten door een druk werk- en gezinsleven.
Je wilt meer informatie over wat gezond is en wat niet?
Je hebt weinig regelmaat in het nuttigen van maaltijden.
Je bent niet tevreden over je figuur.

Bovenstaande punten zijn allemaal oorzaken, waardoor je energielevel erg laag is. Bepaalde voedingsstoffen zorgen er zelfs voor dat je je juist vermoeid en lusteloos voelt. Door goed te kijken naar je huidige voedingspatroon, maken we keuzes om het voor jou makkelijker te maken om goed te eten. De juiste voeding kan jou helpen om bestaande klachten te verminderen of te voorkomen, waarna je je weer vol energie voelt.

Energie

Leefstijl

Niet lekker in je vel? Druk op het werk? Een hectisch (gezins)leven, ervaar je veel stress en doe je alles op de automatische piloot? Dan kun je geestelijk, maar ook lichamelijk uitgeput raken. Een laag energielevel is dan het gevolg.

Bij VitalQare Wijchen analyseer ik jouw leefstijl en welke aanpassingen je hierin kunt maken. Tijdens face-to-face gesprekken kijken we wat jou belemmert om te doen waar jij je goed bij voelt.

Dus wil je weer bruisen van energie? Doorbreek de vicieuze cirkel! VitalQare Reek help ik je hier graag bij. Dat je op deze website bent gekomen is de eerste stap naar een leven vol energie, zet nu de tweede stap en neem contact met mij op

Lees hier onze werkwijze of neem direct contact met mij op.

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op