facebook
Loading...
Ervaring2020-08-24T21:36:05+02:00

Ervaringen Cliënten

Ik zat jarenlang vastgeroest in een patroon van niet ontbijten, kant-en-klaar-maaltijden en sausjes uit een pakje. Lekker makkelijk en snel. Ik kwam aan, maar erger nog, ik had steeds minder energie en was altijd moe. Door mijn gesprekken met Diana ben ik me ervan bewust geworden hoeveel invloed mijn eetpatroon op mijn lichamelijke- én geestelijke gesteldheid had. Inmiddels eet ik heel anders. Geen kant-en-klaar-maaltijden meer maar dankzij de prettige hulp, adviezen, en feedback van Diana, eet ik nu 3x per dag een afwisselende, zelf bereide maaltijd met verse producten en zelfgemaakte sausjes. Het is lekker en door de vele tips die ik gekregen heb, weet ik dat het helemaal niet veel werk hoeft te zijn. Ik heb weer energie en daarbij val langzaam maar zeker af.
Dankjewel Diana!

Ans   (62 jaar)
Graag deel ik mijn ervaring met Diana als voedingsdeskundige. Ik ging het traject nuchter in, wist niet wat ik ging verwachten. Er werd mij al snel duidelijk dat “verkeerde” voeding een hoop met je doet. Ik heb een rugprobleem waarvoor ik een tens-apparaat draag, ook werd ik vaak moe wakker. Tijdens de consulten werd ik gewogen en had een fijn, relax gesprek hoe het nog beter zou kunnen en kreeg soms een heerlijk recept mee. Ik merkte dat ik in de winkel veel meer op de etiketten keek voordat ik iets kocht. Mijn gewicht nam af en ik voelde me stukken beter. Op de weegschaal staan was leuk en interessant! Na een half jaar kan ik met trots zeggen dat ik 10 kilo ben afgevallen en dat ik weer “Leef” alles gaat beter draag geen tens meer voor de rug, onderneem veel meer en geniet van ‘t leven!
Lieve Diana hartstikke bedankt

Joyce   (38 jaar)

Diana heeft me op een zeer prettige en professionele manier begeleid. In het begin van het traject had ik aangegeven dat ik liever terug zou vallen op kant en klare dieetschema’s. Diana leerde me zelf bewuste keuzes te maken, waardoor ik mijn eigen schema maakte. Dit bracht een gedragsverandering te weeg. Dit ging met vallen en opstaan. Ik heb mijn tegenslagen gehad maar heb geleerd hoe ik me kan herstellen. Uiteindelijk weet ik nu heel goed wat ik moet doen om weer terug te grijpen naar de gezondere levensstijl. Bewuste keuzes te maken maar daarbij mezelf niet alles te ontzeggen. Genieten mag ook zeker maar ik doe dit nu meer met mate en bewust.

Ik leerde meer over voeding maar vooral over mezelf en ging patronen herkennen. Ik heb tijdens onze contactmomenten persoonlijke dingen kunnen delen en kon hierbij op begrip en steun rekenen van Diana. Ik heb het traject tot dusver als zeer prettig ervaren.
Ilse   (33 jaar)

Het doorbreken van jarenlange slechte eetpatronen en gewoontes valt niet mee. Dat gaat de ene dag beter dan de andere, dat gaat met vallen en opstaan. Wat fijn is het dan als er iemand voor je klaar staat met wijze raad. Door de warme gesprekken met Diana eet én leef ik nu bewuster en ervaar ik meer balans.
Miranda   (49 jaar)

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op