facebook
Loading...
Mental Coaching2020-08-24T21:43:14+02:00

Mental Coaching

Regie over jouw leven (terug)krijgen

Heb je last van negatieve gedachten? Zit je niet lekker in je vel? En ben je er klaar voor om daar verandering in te brengen? Dan helpt VitalQare Reek je daar graag bij met behulp van mental coaching. Ik ga samen met jou aan de slag om te kijken wat er belangrijk is voor jou en hoe je weer positief in het leven kan staan. Denken in mogelijkheden en deze met beiden handen aanpakken en ervaren, zodat je ‘oude gewoontes’ los kan laten. Dat is Mental Coaching in Reek!

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Soms wordt je overspoeld door negatieve gedachten en is het moeilijk om eens écht te kijken naar jezelf. Waar word jij gelukkig van en hoe kun je ervoor zorgen dat je gelukkig blijft? Door het doorbreken van ‘oude’ gewoontes en daardoor uit een veilige en vertrouwde omgeving te komen, gaan wij samen kijken wat jou belemmert in het dagelijks leven om dat te doen wat belangrijk is voor jou en waar jij je prettig bij voelt. Negatieve gedachten worden omgebogen naar kansen en mogelijkheden. Samen gaan wij voor het realiseren van een blijvende positieve verandering.

Waar staat VitalQare voor?

persoonlijke aandacht;
kwaliteit;
een blijvende verandering realiseren;
open en eerlijkheid;
maatwerk.

Maatwerk Mental Coaching

Bij VitalQare word je behandeld als individu, iedereen is uniek en gaat anders om met bepaalde aspecten in het leven. Ik ga in gesprek met jou, waar persoonlijke aandacht en open en eerlijkheid voorop staat. Ik begeleid jou in het traject om zelf eigen en bewuste keuzes te maken. Zonder dat je jezelf laat leiden door verwachtingen en eisen van mensen om je heen; op privé, werk of sociaal niveau. Het is eindelijk tijd om voor jezelf te kiezen!

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op