top of page
bewerkt_2.jpg

Mijn verhaal

Mijn naam is Diana Fransen en ik woon samen met mijn man en twee prachtige kinderen in Reek. Mijn drijfveer is om anderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Deze drijfveer heb ik te danken aan mijn eigen ervaring en leerproces.

 

Tot mijn 37ste levensjaar liep het leven voor mij op rolletjes. Ik was gewend aan een druk en rusteloos leven met een gezin, werk en ambities. Begin 2012 kwam hier drastisch verandering in: ik kreeg de diagnose reumatoïde artritis. Mijn vertrouwde en drukke leven was niet meer realistisch, wat resulteerde in een strijd met mijzelf.

Het was tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken en mijn leefstijl aan te passen. Na veel vallen en opstaan leerde ik de waarde van het maken van mijn eigen keuzes en het creëren van de juiste mindset. Ik voelde mij beter, maar de vermoeidheid bleef. Volgens specialisten hoorde dit er eenmaal bij, maar na het aanpassen van mijn voeding bruis ik inmiddels al jaren van energie en ben ik sinds half 2020 medicatievrij!

bewerkt_11.jpg

Buiten mijn comfortzone gaan geeft mij nu een gevoel van vrijheid.

Maak keuzes vanuit je hart en kies voor jezelf!

Iedere verandering begint met bewustwording van je gedachten en patronen of dit nu in voeding, beweging of ontspanning is.

Deze veranderingen hebben mij veel opgeleverd, zoals:

 

 Meer zelfvertrouwen,

  Geen doemscenario’s meer in mijn hoofd (wat als?),

 Bruisend van energie in het leven staan,

 Persoonlijke groei en ontwikkeling,

 Balans in mijn leven,

 Positieve mindset en bewust blijven van de kansen en mogelijkheden,

 Naar mijn lichaam leren luisteren,

 Rust en ruimte in mijn hoofd en lijf.

 

Ik kwam pas in actie toen het te laat was, waardoor de weg naar herstel lastig is geweest. Zet daarom NU de stap en werk aan je vitaliteit en gezondheid! 

Als ervaringsdeskundige, HBO gediplomeerd gewichtsconsulente, voedingsdeskundige, mental coach en beweegcoach wil ik deze ervaring delen door je te begeleiden om de regie over jou leven weer op te pakken en weer te bruisen van energie! Wanneer de vier pijlers mindset, voeding, beweging en ontspanning in balans zijn leef jij jouw mooiste leven.

 

Heb ik jou gemotiveerd en geïnspireerd met mijn verhaal, neem dan gerust contact op.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

 

Lieve vitale groet,

 

Diana Fransen

bottom of page