facebook
Loading...
Mijn verhaal2020-08-24T21:44:52+02:00

Mijn verhaal

Ik ben Diana Fransen en woon samen met mijn man en onze 2 prachtige kinderen Siënna en Kayne in Reek.


Wat is de drijfveer achter VitalQare?

Tot mijn 37ste jaar liep het voor mij allemaal op rolletjes wat betreft mijn gezondheid. Ik was gewend om een leven te leiden waarin ik altijd druk was met mijn gezin, het huishouden, mijn werk en persoonlijke ambitie.

Denk in oplossingen en niet in problemen

Die maandag in februari 2012 kwam hier drastisch verandering in. De week ervoor had ik nog nergens last van, binnen 1,5 week hield ik het niet meer van de pijn en was totaal afhankelijk van de mensen om mij heen. Ik kwam in de medische molen terecht en al snel werd de diagnose gesteld: reuma (ontstekingen in de gewrichten). Ik had maar één doel: alles eruit halen wat erin zit. Dit was voor mij terug naar mijn oude vertrouwde drukke leventje. Al snel bleek dit een illusie.

Voor mij was het tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken

Accepteren dat mijn veilige en vertrouwde leven niet meer haalbaar en realistisch was en daarbij de onzekerheid wat ik nog zou kunnen was moeilijk.
In kleine stapjes ben ik mijn hele leefstijl aan gaan passen en dit ging met vallen en opstaan. Door veranderingen aan te brengen en in mogelijkheden te denken, in plaats van in mijn beperkingen, ging ik inzien dat er toch nog veel is wat ik kan. Bewust mijn (eigen) keuzes maken en een andere mindset creëren zijn essentieel geweest om de vicieuze cirkel te doorbreken. Het is mijn leven en ik bepaal wat goed voor mij is en waar ik gelukkig van word. Voor mij voelt het nu fijn om buiten mijn comfortzone te gaan en in mogelijkheden te denken, dit geeft lucht en veel ruimte.
“ Life begins at the end of your comfortzone “

De complete verandering van mijn leefstijl loste niet al mijn klachten op, ik bleef nog erg vermoeid. Dit was voor mij erger dan de pijn. Ook hierin had ik al veel geprobeerd om mij actiever te voelen, helaas zonder het gewenste resultaat. Volgens de specialisten hoorde dit bij de reumatoïde artritis.
Ook hierin gaf ik mij niet zomaar gewonnen en bleef zoeken naar een mogelijkheid. En die was er en ook nog een waar ikzelf heel veel invloed en keuze in heb: mijn voeding. Het is ongelooflijk maar waar mijn vermoeidheidsklachten werden langzaamaan minder en nu bruis ik alweer een aantal jaren van de energie. Mijn medicatie heb ik zelfs tot het minimale terug kunnen brengen!!

De keuze welke ik heb gemaakt is er een vanuit mijn hart: kiezen voor mijzelf en mijn eigen pad volgen. Er is zoveel mogelijk wanneer je los kunt laten en er anders naar kunt kijken of mee om kunt gaan. Als ervaringsdeskundige, wil ik graag andere mensen helpen om hun vicieuze cirkel te doorbreken. Het heft in eigen handen te nemen en je eigen leven te (gaan) leiden.

Een kleine verandering kan al een groot verschil maken.

Een kleine verandering in je voeding kan effect hebben op je gewicht en/of in je energie.
Je bewust zijn van je gedachten en los kunnen laten zorgt voor ruimte en energie.

Wat heeft de verandering in mentaliteit en voeding mij nog meer opgeleverd?

meer zelfvertrouwen;
genieten van de kleine dingen;
persoonlijke groei en ontwikkeling;
balans in mijn leven;
positieve mindset en kansen en mogelijkheden zien, hoe moeilijk dit soms ook is.

Ik ben pas in actie gekomen toen het eigenlijk al te laat was, waardoor mijn weg naar herstel lang en pijnlijk is geweest. Waarom wachten als je NU die stap kunt zetten om te werken aan je vitaliteit en gezondheid! Als ervaringsdeskundige heb ik een duidelijke missie en passie: mensen helpen om uit hun ingeslepen eet- en leefpatronen te komen en in laten zien dat je je eigen leven wel degelijk kunt regisseren door datgene te doen wat jou gelukkig maakt en wat dit jou kan opleveren!

Heb ik je gemotiveerd door mijn eigen verhaal en wil jij je weer lekker in je vel voelen voor nu en in de toekomst, neem dan contact met mij op. Samen gaan we aan jouw doelen werken.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Lieve vitale groet,

Diana

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op