facebook
Loading...
Nieuws2020-08-24T21:45:48+02:00

Nieuws


Tijdens mijn opleiding tot gewichtsconsulente was ik al geïnteresseerd in de werking van ons vrouwelijke lichaam en hormonen tijdens de overgang.

In mijn praktijk merkte ik dat bepaalde symptomen bij vrouwen in de overgang als zeer vervelend worden ervaren.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat ook hierin voeding een rol speelt ben ik in december 2018 een training hiervoor gaan volgen, Menu in de menopauze. Erg interessant en leerzaam. Dit is voor mij de trigger geweest om te starten met de opleiding Overgang en voeding, om mijn cliënten hierin nog beter te kunnen begeleiden en coachen.

Vitale groet,
Diana

Donderdag 10 januari 2019

Om mijn cliënten nog beter te kunnen begeleiden ben ik de opleiding tot mental coach gaan volgen en heb deze met succes afgerond.

Mental coaching zorgt ervoor dat jij bewust wordt van jou gedachten en door bewuste keuzes jij de regie over jou leven (terug) krijgt. Je doorbreekt jou patronen welke jou belemmeren en/of waar je steeds in vastloopt.

Groeten,
Diana

Vrijdag 30 maart 2018

VitalQareIedereen mag het weten VitalQare, voeding- en gezondheidscoaching, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!
Nu kan ik vol energie mijn passie en ervaring delen met mijn toekomstige cliënten.
Wil jij de uitdaging aangaan en weer bruisen van energie, neem contact met mij op.

Veel liefs en tot snel,
Diana

Dinsdag 21 november 2017

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op