facebook
Loading...
Voedingsadvies2020-08-24T21:52:18+02:00

Voeding

Een verantwoord en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon realiseren

Wil jij afvallen? Heb jij vaak honger? Of heb je weinig energie? Kijk dan eens goed naar jouw voedingspatroon. Want een goed eetpatroon draagt bij aan een gezonde leefstijl, zodat je vol energie in het leven kunt staan. In alle aspecten in je leven speelt voeding een belangrijke rol. Ben je op zoek naar hulp bij afvallen, het vinden van de juiste richtlijnen betreft voeding of wil je je energieker voelen? Dan zit je bij VitalQare Reek goed.

Veel voorkomende problemen

Je wilt afvallen, maar het lukt niet.
Je hebt vaak honger.
Je bent vermoeid en hebt vaak hoofdpijn.
Je weet niet wat goed of slecht voor je is.
Je hebt weinig tijd om goed te eten door een druk gezins- en/of werkleven.
Je gebruikt (veel) medicijnen en vraagt je af of je dit kunt afbouwen met het juiste voedingsadvies.

Hulp bij het juiste voedingspatroon

Als je last hebt van een of meerdere punten die hierboven beschreven zijn, is het fijn als je daar hulp bij krijgt. Want als je voor je gevoel alles al hebt geprobeerd of de tijd niet kunt vinden om je eetpatroon aan te passen, dan kan hulp van een ervaringsdeskundige bij VitalQare Reek van pas komen. Door een juist voedingspatroon kan je namelijk veel klachten verminderen en voorkomen.

Voordat we aan het traject beginnen, zal ik aan jou vragen om een voedingsdagboek bij te houden, waar je precies opschrijft wat je eet en drinkt. Daarnaast nemen we een anamnese af, dit is een uitgebreide vragenlijst over je medische achtergrond, leefwijze en eventuele klachten. Dit is het eerste deel van mijn werkwijze.

Salade

Wat doet VitalQare?

Jouw lichaam voeden, niet vullen.
Je krijgt een traject op maat, want elk lichaam is anders.
Mensen vanaf 18 jaar zijn van harte welkom.
VitalQare Wijchen werkt niet met diëten, shakes of maaltijdvervangers. Zodat je leert om bewuste keuzes te maken en zo een blijvend, verantwoord en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon te ontwikkelen.
Je zult inzicht krijgen in je voedingspatroon en krijgt voedingsadvies.
Je zult een aantal recepten als leidraad ontvangen. Maar je leert vooral de juiste keuzes te maken; wat kan en mag ik eten om mij vitaal te voelen?

Voeding, beweging en Mental Coaching

Naast dat een juist voedingspatroon goed voor je is, kan je nog veel meer doen om jouw fitheid te verbeteren. Ook beweging zorgt ervoor dat je lekker in je vel gaat zitten. Bij het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht en energielevel is lichaamsbeweging onmisbaar. Je hoeft niet naar de sportschool, maar wandel eens een keer naar de winkel in plaats van de auto te pakken. Met dit soort tips wil ik jou duidelijk maken hoe jij je leefstijl kunt aanpassen, waardoor jij je fitter gaat voelen.

Tijdens een traject op maat bij VitalQare kijken wij samen naar het geheel; lichaam en geest moeten in balans zijn. Daarom zal ik naast het geven van voedingsadvies, ook kijken naar jou als persoon. Heb je bijvoorbeeld last van negatieve gedachten? Of ervaar je veel stress? Bij VitalQare Reek ga ik in gesprek met jou en gaan we samen aan de slag met Mental Coaching.

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op