facebook
Loading...
Werkwijze2020-08-24T21:56:10+02:00

Werkwijze

De werkwijze van VitalQare in Reek is erop gericht om jou te leren bewuste keuzes te laten maken. Ieder persoon is uniek en heeft zijn/haar eigen persoonlijke wensen en doelen. Daarom is het belangrijk om jouw doel helder, realistisch en concreet te krijgen. Graag help ik jou om dit doel om te zetten in een blijvende verandering. Dit kan onder andere een verandering zijn in de manier van denken, voedingspatroon of vaste routine in het dagelijks leven.

Je voeding vormt de basis om je lichaam in een gezonde conditie te houden en is een belangrijke leefstijlfactor voor een vitaal leven. Of je nu gewicht wilt verliezen, weer vol energie in het leven wilt staan, balans in je werk- en privéleven zoekt of de regie over jouw leven wilt krijgen. In al deze aspecten speelt voeding een belangrijke rol. VitalQare Reek werkt niet met diëten, shakes of maaltijdvervangers. Ik help je een blijvend, verantwoord en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon te ontwikkelen.

Mental Coaching & hulp bij voeding

Ga de uitdaging aan!
Op een gegeven moment heb je een punt bereikt in je leven dat verandering nodig is om je weer lekker in je vel te voelen. Bij VitalQare in Reek sta ik voor je klaar. Wanneer je de uitdaging aangaat om met je voeding aan de slag te gaan, zal ik je vragen voor een aantal dagen een voedingsdagboek in te vullen en deze mee te nemen naar het eerste gesprek. Door het analyseren van het voedingsdagboek kunnen wij samen een beeld vormen van je huidige voedingspatroon.

Werkwijze
Intakegesprek
In dit eerste gesprek geef ik je een luisterend oor, concretiseren wij het probleem en gaan wij jouw uiteindelijke doel vaststellen. Daarnaast zal ik een anamnese afnemen om een nog beter beeld te krijgen van jou als persoon. Een anamnese is een uitgebreide vragenlijst over je medische achtergrond, leefwijze en eventuele klachten. Ook zullen wij, indien van toepassing, samen het ingevulde voedingsdagboek doornemen.

Vervolgconsult
Een week na het intakegesprek zie ik jou graag terug voor het eerste consult, waarin ik het plan van aanpak aan jou voorleg. Ieder consult bespreken we de vorderingen, de eventuele knelpunten en is er natuurlijk ruimte voor vragen. De vervolgconsulten zullen in het begin wekelijks zijn en afhankelijk van het verloop van de resultaten en behoeften zal hier geleidelijk aan meer tijd tussen zitten. Stap voor stap gaan we werken aan jouw nieuwe leefstijl, waarbij jijzelf aan het werk wordt gezet om te leren bewuste en gezonde keuzes te maken. De hoeveelheid consulten hangt af per persoon. Tussentijds zullen wij samen kijken hoeveel hulp je nog nodig hebt en of we nog een vervolgconsult afspreken.

Nazorgconsult
Omdat VitalQare streeft naar een blijvende leefstijlverandering, willen wij je niet gelijk na het behalen van je doel loslaten. In het nazorgconsult evalueren wij hoe het met je gaat en of er nog punten zijn waar je tegenaan loopt en hulp bij nodig hebt.

Neem vrijblijvend contact op!

De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact met mij op te nemen via 06 223 111 57 of het contactformulier in te vullen. Middels een eerste gesprek gaan we kijken wat VitalQare Reek voor jou kan betekenen.

Neem contact op